hőszigetelés

Intelligens nyitott cellás Eupor poliuretán hőszigetelőhab

Az nyitott cellás poliuretán hab hőszigetelő és egyben légszigetelő is. Kevésbé érzékeny az alkalmazás módjára, mint a gyárilag előállított szigetelőanyagok. Olyan hatékony „lélegző” léggát, amely alkalmazkodik az épülethez, így az épület teljes élettartama során biztosítja az energiarabló légmozgás elleni szigetelést. Gyakorlatilag teljesen kiküszöböli az üregeken belüli konvekciós hő mozgást, így az épület egészében egyenletesebb hőmérsékletet biztosít. Az eredmény: kiváló minőségű konstrukció, jobb komfortérzet és alacsonyabb fűtési illetve hűtési költségek.


Legyen önnek is klímabarát otthona! - Borsod Online

Legyen önnek is klímabarát otthona!Borsod OnlineMinden esetbe komplex tervet készítenek, amely magában foglalja a hőszigetelést, nyílászárócserét és az alternatívenergia-felhasználási lehetőségeket. ...

Hőszigetelés

Hőszigetelés

A hőszigetelő anyagok jellemzően könnyű anyagok.
 
Mi számít hőszigetelő anyagnak ? A hőszigetelő anyagok jellemzően könnyű anyagok. A hőszigetelő anyagok természetes, vagy gyakrabban, mesterséges anyagokból gyártott, nagypórus térfogatú, kis testsűrűségű, üreges, vagy szálas szerkezetű termékek, amelyeket szilárd váz és levegővel, vagy más gázokkal telített pórusok és kapillárisok rendszere alkot. Hőszigetelő anyagoknak azokat az anyagokat tekintjük, amelyek hővezetési tényezője kisebb 0,15 W/mK értéknél.
Cikk beküldés
Tisztelt Látogató, küldjön cikket és ossza meg gondolatait a többi olvasóval.
Tartalom átvétel