Könnyebb lesz energiatakarékos alternatívákat találni a fenntartható otthonokhoz?

Könnyebb lesz energiatakarékos alternatívákat találni a fenntartható otthonokhoz?
A magyar online vásárlók most egy új kereső segítségével találhatnak rá a környezetbarát bútorokra, kiegészítőkre! A Biano egy választási lehetőséget kínál a fenntartható lakhatás iránt érdeklődők számára: az oldalon elérhető, a home&deco portál új kategóriája, az ÖKO, ahol a felhasználók környezetbarát bútorokat és lakás kiegészítőket találhatnak.  A szolgáltatás a Föld napján, – 2021. április 22-én startolt.

ÖKO – új kereső az energiatakarékos megoldásokhoz
Az új ÖKO kategória több mint 10.000, tartós anyagokból készült bútort és kiegészítőt tartalmaz, ezáltal konkrét lépéseket tehetünk a fenntartható háztartás megteremtésére. A Biano lakberendezési portál látogatói két különböző, kimondottan a fenntartható lakberendezési tárgyak felfedezésére létrehozott új szűrőt használhatnak.

Fenntartható anyagok szűrője – tartós és könnyen újrahasznosítható anyagokból készült termékeket csoportosít, főleg azokat, amelyek elősegítik az elsődleges erőforrások megőrzését és használatuk kisebb terhet jelent a környezet számára. Ez a lehetőség az egyéb tartós anyagokon kívül kiszűri a gyapjúból, kenderből vagy tömör fából készült termékeket is.

Környezetbarát termékszűrő – az energiatakarékos alternatívákból készült, széles skálájú energia-, és pénztakarékos, környezetbarát termékeket csoportosítja. Ez alatt a szűrő alatt a felhasználók például az újrahasznosító tartályokat, az indukciós munkalapokat, a szója- és méhviasz gyertyákat, valamint gazdaságos világítási eszközöket találhatják meg.

Nem csak az energiatakarékos alternatívákhoz nyújt segítséget a Biano
„A Biano a különböző ízlésű és életstílusú emberek számára segít egy jobb otthon létrehozásában. A Biano ÖKO-val semmiképpen nem akarunk eltávolodni azoktól, akiknek nincs szándékuk ez irányba elmozdulni, vagy nincs fenntartható választási lehetőségük. A Biano nem változik át ökológiai keresőmotorrá, hanem egyszerűen úgy fejlődik, hogy különböző réteg-vásárlóknak is könnyített online vásárlási lehetőséget kínál” – magyarázza Miroslav Petruf, tartalomfejlesztési igazgató.

Az ÖKO kategória Magyarországon érhető el, de megtalálható azokban az országokban is, ahol van home&deco online piaci-platform: Szlovákia, Románia és a Cseh Köztársaság.

A Bianóról
A Biano.hu 2020 augusztusában indult, és máris ideális célállomássá vált az online home & deco vásárlók számára Magyarországon és megbízható partnerré az ügyféladatbázisukat, és ügyfélkörüket gyarapítani kívánó lakberendezési termékeket forgalmazó kereskedőknek.

Magyarországon kívül a Biano eddig még hat országban van jelen az online felületen, de 2021 végéig további három vagy négy piaccal szeretne bővülni. A Biano világszerte több, mint 1500 online áruház fő forgalmi partnere és több, mint 6 millió ​​termékkínálattal rendelkezik.